organizasyon
Ekrem Usta, 1970 yılında Çorum’da doğar. Çocukluğunun ilk yıllarını burada geçirdikten sonra, henüz 13 yaşındayken Ankara’ya gelir.
5 yıldızlı otellerde komilik yaparak başlayan erken iş hayatı, dönemin hatrı sayılır kasap ve restoranlarında çalışmasıyla şekillenmeye başlar.
Ekrem Usta markasının temelleri işte bu yıllarda, gençliğin hevesi, özverisi ve heyecanıyla atılır.
İlk dükkan 1988 yılında Ankara Aydınlıkevler’de açılır, ardından Ankara Cebeci, sonrasında Ankara Yenimahalle şubesi, bugünkü yerinde lezzet
üretmeye başlar. 2017 yılında Ankara Eskişehir yolu Mesa Koru Kavşağı şubesi de hizmete girer. Ekrem Usta’yı nev-i şahsına münhasır kılan hizmet
titizliği ve kaliteli malzeme seçimleri, markasını ve lezzetlerini bambaşka bir boyuta taşır. Gelişmiş bir damak tadına sahip herkes, bir kez tattıktan sonra
Ekrem Usta’nın müdavimleri listesine yazılır!